Pályázatok

TörténetProfilunkMinőségbiztosítás

Annak érdekében, hogy cégünk a legmagasabb szinten tudja vevőit kiszolgálni, folyamatos gyártmány és gyártásfejlesztés szükséges. Anélkül ez elképzelhetetlen.

Saját  fejlesztési lehetőségeink és fejlesztési apparátusunk tevékenysége mellett bevonunk külső erőket, pl. akadémiai kutató intézeteket, hazai egyetemi műhelyeket. Ezen túlmenően az említett fejlesztő bázisokkal közösen hazai és európai uniós pályázatokon indulunk. Ily módon bevonva külső erőket és forrásokat, lerövidítve egyes termékek fejlesztéséhez egyébként szükséges átfutási időt.

Alapvető célkitűzésünk minden esetben az, hogy a pályázati forrásokkal támogatott fejlesztési munka végeredménye gyártásba vihető, a piac által igényelt eszköz legyen.

 

A korábbi Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint támogató 2012.11.14-én kelt döntése alapján a Weszta-T Ipari és Kereskedelmi Kft-t 164.100.850 Ft, vissza nem térítendő támogatásban részesítette, a ”Műszerfejlesztés talajvíz és egyéb vizek szénhidrogén szennyezettségének folyamatos megfigyelésére” c. pályaműre vonatkozólag. A fejlesztés konzorciumban, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA TTK MFA) szoros együttműködésével valósul meg. Pályázati azonosító: KMR_12-1-2012-0107

 

 NKFI_ALAP_INFOBLOKK_1.jpgszechenyi_2020_logo_fekvo_color_gradient_CMYK.jpg