Történet

ProfilunkMinőségbiztosításPályázatok

Az 1991-ben alapított Weszta-T Kft. tisztán magyar tulajdonú vállalkozás. Elődje - az MMG Automatika Művek - tartályparkok, szivattyúállomások és csővezetékek folyamatirányítási műszereinek és rendszereinek egyik legnagyobb gyártója és szállítója volt. Az MMG AM fennállása alatt közel 500 európai és ázsiai helyszínen tervezett és helyezett üzembe automatizálási rendszereket. Meghatározó szerepet játszott a Közép- és Kelet-Európa, valamint az egykori Szovjetunió területén létesült olaj- és gázipari automatizálási projektek tervezésében és kivitelezésében. 

Az MMG AM felszámolása után (1999) a Weszta-T Kft. alapítóinak és a  megszűnt MMG-ből átigazolt munkatársaknak sikerült zökkenőmentesen átmenteni a nagy múltú, méltán világhírű elődnél megszerzett irányítástechnikai tudást és az ahhoz kapcsolódó technológiai és piaci ismereteket. 

A Weszta-T Kft. dolgozói a sok évtizedes műszaki és műszeripari múltjuk alapján határozták meg az új vállalkozás profilját: gáz- és olajipar, erőművek, egyéb létesítmények irányítástechnikai műszereinek, rendszereinek fejlesztése, gyártása, kulcsrakész kivitelezése.