DANTIS Embedded V2.63 és V3.05 frissítés

2019. augusztus 9.

Megjelent a DANTIS Embedded szoftver 2.63-as frissítése a DA-681 és DA-682 típusú készletszámítóművekre, valamint 3.05-ös frissítése a DA-681A típusú készletszámítóműre. 

 

Ez a kumulatív frissítés a következő újításokat/hibajavításokat tartalmazza: 

Modbus kommunikációs könyvtár lecserélése a Dantis Embedded v3-as verziójában használt mxmodbus 1.0.3-ra, amely fejlettebb RTU üzenethossz detekciót használ. (csak V2.63)

A DANTIS Embedded v2 Adminisztrációs kézikönyv R1.310 revíziójú változatának telepítése a készletszámítómű /usr/local/share/edantis könyvtárába (edantisv2-ag-hu.pdf). Ettől a verziótól kezdődően ebben a könyvtárban mindig megtalálható lesz a legfrissebb adminisztrációs kézikönyv. A kézikönyv a kliens számítógépre FTP protokoll segítségével tölthető le vagy pendrive-on vihető át. (csak V2.63) 

GATEWAY PATH UNAVAILABLE (0A) exception kód támogatása a soros slave protokollokban (a TCP protokoll már eleve támogatta). 

GATEWAY TARGET DEVICE FAILED TO RESPOND (0B) exception kód támogatása az összes slave protokollban. 

ILLEGAL DATA VALUE (03) exception kód küldése, ha az üzenetben lévő byte count mező nem egyezik meg a lekérdezett regiszterek számának kétszeresével az összes slave protokollban. 

 

A frissítéshez érdemes a Dantis kliens programot is frissíteni az 1.6.8-as verzióra.

 

A DA-681 / DA-682 frissítés letöltése

A DA-681A frissítés letöltése