Fejlesztés

Vevő orientált szoftver készítésHelyszíni szervizelés és üzembe helyezésMűszer hitelesítés és kalibrálás

 Alapvető stratégiánk, hogy "folyamatosan fejleszteni muszáj".

Nemcsak a meglévő eszközeinket kell szinten tartanunk, s további opciókkal kiegészítenünk, hanem újabb és újabb követelményeknek megfelelő, korszerű eszközöket kell kifejlesztenünk.

Miután a termékek saját fejlesztésűek és gyártásúak, jó lehetőségek vannak speciális igényeket kiszolgáló, különleges konstrukciójú és méréstartományú műszerek előállítására.

A hagyományosnak mondható folyamatvezérlő műszerek és irányítástechnikai rendszerek fejlesztésén és gyártásán túl cégünk terméklistájára folyamatosan kerülnek fel kifejezetten a környezetvédelmet szolgáló műszerek és rendszerek.

Immár több mint húsz éve együttműködünk az MTA Műszaki Fizikai és Anyagtudományi Intézetével (MFA), s a kül- és belföldi tendereken együtt pályázunk. Az elmúlt évtizedek során mindvégig kiválóan működő munkamegosztás szerint az intézet szakemberei elvégzik azokat a vizsgálatokat, alapkutatási feladatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy új, értékesíthető eszközöket fejlesszünk ki. A kifejlesztett műszereket saját üzemünkben állítjuk elő.